Προφίλ

MARINOS SERVICE - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟ ΓΙΑ HONDA YAMAHA SUZUKI KAWASAKI SYM MODENA PIAGGIO MARINOS SERVICE - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟ ΓΙΑ HONDA YAMAHA SUZUKI KAWASAKI SYM MODENA PIAGGIO

Διεύθυνση: ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 72 Τ.Κ.: 18540
Περιοχή: Καμίνια Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
Τηλέφωνο: 2104135978 Fax: 2104135978
Κινητό: - Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Υπεύθυνος: ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΜΑΡΙΝΟΣ marinoskataskevas@yahoo.gr
Ιστοσελίδα:
ΜΗ.Τ.Ε.: -
Επισκέπτες: 70328
Καλώς ήρθατε στο συνεργείο μοτοσυκλετών Marinos Service. Σε εμάς θα βρείτε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για μοτοσυκλέτες HONDA, YAMAHA, SUZUKI, KAWASAKI, PIAGGIO, MODENAS και SYM. Έχουμε 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο και αναλαμβάνουμε κάθε είδος εργασία που αφορά την μηχανή σας. Θα μας βρείτε κάθετα της οδού Δωδεκανήσσου πολύ κοντά στην πλατεία των Καμινιών και έναντι από το κατάστημα ανταλλακτικών Μοτό Χαλαρής. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε....
Κάτω Πάνω

Καλώς ήρθατε στο συνεργείο μοτοσυκλετών Marinos Service. Σε εμάς θα βρείτε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για μοτοσυκλέτες HONDA, YAMAHA, SUZUKI, KAWASAKI, PIAGGIO, MODENAS και SYM.

Έχουμε 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο και αναλαμβάνουμε κάθε είδος εργασία που αφορά την μηχανή σας.

Θα μας βρείτε κάθετα της οδού Δωδεκανήσσου πολύ κοντά στην πλατεία των Καμινιών και έναντι από το κατάστημα ανταλλακτικών Μοτό Χαλαρής.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟ


Εδώ θα βρείς μία μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για μοτο στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Ότι χρειάζεσαι για την μηχανή σου είτε είναι ηλεκτρολογικά, πλαστικά, εξατμίσεις, αλυσίδες, γρανάζια και ότι άλλο θες, θα το βρεις σε εμάς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο ανταλλακτικό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
 

Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

 

 


Διαθέτουμε ανταλλακτικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες

HondaKawasakiYamahaPiagiosuzukiSYM

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 


Πέρα από μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, το έμπειρο προσωπικό μας σας προσφέρει ότι χρειάζεται η μηχανή σας από υπηρεσίες για την σωστή λειτουργία της.
Εκατοντάδες πελάτες εμπιστεύονται τη μηχανή τους χρόνια τώρα στα έμπειρα χέρια μας.


Service
Εδώ κάνουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους που προϋποθέτουν την σωστή λειτουργία της μηχανής και επιπλέον κάνουμε αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρου λαδιού, συγχρονισμός κυλίνδρων, ρύθμιση βαλβίδων κτλ.

Ηλεκτρολογικά, επισκευές & επισκευές Injection
Διαθέτουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για την διάγνωση, τον έλεγχο και την αποκατάσταση βλαβών στα ηλεκτρολογικά και μηχανικά μέρη της μηχανής.

 

ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 72, Καμίνια

CAPTCHA Image [ Άλλη φωτογραφία ]

ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 72 | Καμίνια

Τηλέφωνο: 2104135978